Dansbandskampen

Jag är förbannad. Dansbandskampen. Äckel-TorgnyMelins fick guldstjärnan. Obegripligt..

Jag har det så mysigt. Det är advent imorgon och huset håller på att pyntas i rött och vitt och ljus och ah, vad jag älskar det! Jag kom hem 18.00 igårkväll, och då blev det tacos och överraskande nog pepparkaksbakning, glögg och pepparkakor med ädelost. Fantastiskt. Det var idol och det somnades i soffan efter en tuff vecka.

Idag har jag jobbat. 9-14. Sedan träffade jag mina kära vänner Tesse och Frida för lite fika och tjejsnack.
Sedan mys med mamma, dansbandskampen och Pringles. Sannex som jag träffade när jag hängde med wizex på färjan var med. De var grymma men gick inte vidare. nej, jag orkar inte prata om det.

Nu ska jag handtvätta min klänning jag ska ha på love you i do.
Imorgon åker jag vidare och det ska övas gärnet på krogshow.

God helg

//ivvsan

Biverkningar

Tog vaccinet igår. Gjorde ju fett ont att ta sprutan! Har haft riktigt ont i armen sen dess.. Dock har jag klarat mig bra för övrigt. Ont i huvudet bara.. men ingen feber.. ännu iallafall.

Produktionsveckorna är igång vilket betyder att vi lever, äter och sover krogshow, Lucia och vinterrevy. Det är långa dagar och sena kvällar. Idag, var vi först i Bjärnum, fortsatte sedan med att för första gången köra krogshowen från början till slut här i Markaryd, vilket gick hyffsat för att vara första gången. Klockan slog sex när vi var klara och vi fick en repfri kväll. Helt slut i päran. Men jag var helt enkelt tvungen att ta en städning av rummet. Damtussarna hade  blivit ett par för många. Har inte haft tid att städa.. Sedan mös jag till det hos Agnes och Fanny i Svalgården med te och popcorn!

På söndag är det advent. Mysigt värre! Mina ljusstakar ska upp i fönstret här i Markaryd på fredag innan jag åker hemåt, där jag fortsätter pynta huset. Första advent, shit vad tiden går fort! Kommer dock bli mysigt att återvända på söndag till ett mysigt Atrium 9 rum..

//Ivvsan

Solen i ögonen


Jag laddar laddar laddar. Ikväll är det Winnerbäck som gäller och det kommer bli fantastiskt.
Jag och Tesse startar kvällen på donkan eller något liknande och sedan försvinner vi in i winnerbäcks värld för en stund! :)

Jag har legat sjuk ett tag.. varit helt utslagen, men nu börjar jag återhämta mig.. men det tar tid.. känner mig fortfarande konstig! Och hostan.. den kommer ju långt nerifrån lungorna för tusan. Gillar inte att vara sjuk. Men idag har jag varit snäll mot mig själv och låtit Emma fräscha upp min frilla.  Det borde ha gjorts för minst tre veckor sedan. men ni vet hur det är.. tiden springer iväg, och så råkar man ha feber den dagen klippning stod på schemat. Men nu känns det skönt.. det hade minsann blivit både grådassigt och slitet.

Nu ska jag dricka kaffe och se klart på Jack Frost. Sorglig film om en omkommen pappa som kommer tillbaka till livet som snögubbe. Låter bara lustigt, men den är ganska bra. För jag laddar inför advent och jul och är väldigt redo för bästa tiden under hela året! :)

//Ivvsan


kollationering

Godafton. Klockan är ganska mycket, men jag kommer aldrig i säng i tid, så varför göra det ikväll?

Till att börja med så trivs jag som fisken i vattnet. Hade kanske mitt livs bästa lov. Jag fick vara hemma, ta det lugnt, träffa mina kära vänner. Hitta på massa roliga saker och slappa gärnet. Underbart. Tillbaka i Markaryd och det fortsätter i samma positiva anda -toppen. Här finns så underbara människor som uppmuntrar och ger stöd när man har förmågan att vilja trycka ner sig själv. Tack för det!

Helgen gick i dansens, kladdkakans dag och "This is it"s tecken. Jag spenderade den i M-ryd då huset där hemma var ockuperat av brorsans spel-kompisar, päronen hade dragit till stockholm och jag hade trots allt bara varit i M-ryd en halv vecka. Planerar dock att komma hem till helgen.. och det med besked! Wizex på sommarlust! wiie! :)

Kollationeringen är väl dagens snackis. Vi har fått reda på vad vi ska göra i Vinterrevyn och det känns väldigt bra faktiskt! Ska bli så himla kul att sätta igång med allting. Och Krogshows-nummerna börjar falla på plats känner jag.. Känns riktigt kul! Vad Vinterrevyn kommer innehålla tänker jag inte avslöja här.. det får minsann bli en överraskning!

Och ja, jag ska ta den där jäkla förbannade sprutan. Jo, så måste det bli..

//Ivvsan

RSS 2.0