KROGSHOW

Premiären är avklarad och det var så fruktansvärt roligt!!!!!!!! Så himla kul att mina kära vänner kom och tittade! :) Nu har vi en imorgon också sedan är det slut med den. Jag ska passa på att njuta så gott det bara går. Nej, dags att sova. Hårt arbete imorgon fram till det är dags för show igen.. Jag längtar!!!!

Övaövaöva

Öva öva öva.
Det är mitt liv.
Och jag gillar det.

Lucia, krogshow, plocka lingonris och gud vet allt.
Torsdagen har gått i ett rasande tempo. Och jag tänker avsluta den med paradise! Deltagarna är så pinsamma så det är roligt! Det har nästan blivit en tradition att gå till Svalgården (det andra internatet) dricka te och skratta åt allt som sägs och görs. Ikväll är det ju dessutom utröstning! 
Imorgon blir det till att binda kransar och repa hela dagen. Sedan blir det antagligen en lugn kväll med idol-mys här i Markaryd för på lördag dansar vi med Jonna halv tio.

Nu sitter jag här, tar det lugnt och lyssnar på julmusik vilket kan vara det bästa som finns!
Det är låtar man aldrig blir trött på, utan kan lyssna på om och om igen. Familjen Iversen har blivit lite av några julmusik-samlare och självklart har årets nyheter införskaffats. Har dock inte hunnit lyssna så mycket på dem. Olivia Newton John, Grease-bruden har gjort en som verkar vara toppen! Hittade Andrea Bocelli på Spotify. Han är ju väldigt mycket opera, men han ger sig på poplåtar och o tannenbaum! hahaha

Över och ut.

//Ivvsan

Första luckan

1 december. Det är jul och jag älskar det! Igår var det julmys hemma hos Josefina med gänget.
Det var glögg, pepparkakor med ädelost och brie, julfilm. aah, det var så mysigt. Idag började julkalendern och jag satt klistrad. Supersnälla silver-Sara och Stål-Henrik. Både ja och nej måste jag säga- men tänker inte ge upp. Jag gillade att den var väldigt julig i mellanåt. Och den lilla flickan med glasögonen utanför hjältedräkten var ju störtsöt!

Jag slutade mina rep 18.00 idag, vilket inte händer till vanligheterna. Så jag har en kväll där jag kan göra vad jag vill. har dock nyss kört mina Ingvar-övningar och tänkte nu fortsätta med en sväng av Love you I do och vinterrevy-låten och elvis. Jag kan inte slappna av!

Imorgon ska jag till Bjärnum och få lära mig Hair-medleyt av Jonna. Ska bli riktigt kul! Är taggad till tusen!
Sedan blir det krogshow hela eftermiddagen lång! Najs.

Haj och goodbaj

//Ivvsan.

RSS 2.0