färjan

Sitter i en varm och tyst turnébuss, någonstans i Sverige, mellan Stockholm och Bromölla. De allra flesta sover, utom jag chauffören(som tur är) och brorsan. Såg "once" och slumrade till den, äter choklad och slappar. Har följt med wizex på en sväng. De har spelat på färjan, ja ni vet cinderella som har filmats flitigt på kanal 5. Nu har jag inte sett mer än 1,5 avsnitt av det programmet.. men kunde dock känna igen en hel del ändå.
Pär, ni vet? jajemen, handskakning.

Resan började 06.45 igår morse. Efter 15 körde bussen på båten i stockholm. Grejorna packades ur och riggades upp. kollade in färjan uppifrån och ner i princip. Då vi hade "backstage" pass fick vi käka i mässen.. när vi ville och hur mycket vi ville. Lyxigt värre. 22.00 drog Wizex igång. De spelade non-stop med sannex, vilka ni förövrigt kommer att få se i dansbandskampen. Det var najs. Men sjukt vad konstiga människor det finns. och vilka "stjärnor" man fick se.. herregud.

Idag spelade dem igen. jag handlade finsk lakrits, ny D&G parfym och vitt toblerone i taxfreen och nu är vi på väg hemåt igen.
ja, det hela har verkligen varit en upplevelse.. Nu ska jag sätta mig tillrätta i fotöljen igen. kanske slumra till lite.. det är ju tros allt väldigt mysigt att sova i buss när det är alldeles mörkt ute..

//Ivvsan

Höstlov

Jag njuter i fulla drag. Höstlov. Det kunde inte komma lägligare. Jo, jag saknar mina vänner i Markaryd- ganska mycket faktiskt. Men att vara hemma är underbart. Sova länge, träffa familj och vänner. Göra precis vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. Jag slappar på hög nivå.

Mjällby är i allsvenskan, vilket firades på torget i sölvesborg ikväll. Gabria spelade. Vi pälsade på oss och stod och tittade på spektaklet. Ja, efter att vi krängt marängschwiss och sågat dansbanden i dansbandskampen. Samtidigt är Matildha i k-stad och träffar Mojje! min favoritkrullis! Frågan är då varför man inte var där?

Imorgon blir det middag hos mormor. hon har fyllt pensionär och ska firas. Jag kan vänta mig mat i massor, med massa grädde och grejs. men det är väl så det ska vara med mormödrar.

Nu ska jag sova.

Har jag sagt att jag köpt ett elpiano som ska placeras i markaryd? eller att Bounce ska göra sin sista show i april och jag ska dit!? Biljetten ska kirras imorgon!

Godnatt
//ivvsan


Prestationsångest

Jag hade en ruggigt dålig dag igår.. en riktig böledag. I Markaryd ska man prestera hela tiden. Uppgifter som ska vara klara ligger och stressar en. Övaövaöva. Igår blev det för mycket.. för de flesta. Vet egentligen inte varför smällen kom igår, men det var nog bara dags helt enkelt..

Men jag är laddad.. för jag älskar det! Jag älskar detta livet och jag vill lära mig så mycket det bara går! så nu satsar vi vidare!

Men torsdagen den 8 oktober var inte enbart kass och tråkig. Pasta a la Chamli i Kristianstad var mys på hög nivå!

Dags att öva.

//ivvsan

stoppa tiden!

Det är tisdagskväll och jag har det bra. Tränar på som bara den. Gymmet igår med Chamli, cirkelträning på friskvården och massa hårda danspass. Det låter väl bättre än vad det är men försöker bara peppa mig själv lite..
för fy fasen vad jag kränger..

Det är tisdag och tiden går så fort att det är läskigt. Vart har dessa veckorna tagit vägen? Vad har hänt egentligen? Jag känner att jag måste stanna upp lite och njuta, andas och coola ner lite.. Kanske ligga och slappa några minuter under bar himmel med några man tycker om och bara vara..

Idag har det varit träning av olika slag, kör, sömnad, musikaljobb med Sanna och ett styck internatmöte. Ett internatmöte som gick ut på att "städa och diska". Jotack. Köket är katastrof ibland, men vi börjar väl bli vana. Hade dock varit trevligt om det var lite fräschare..

Imorgon blir det Bjärnum fram till lunch. Sedan förbereder vi för en resa hem till kära kristianstad. Oliver på teatern.. längtar! Kommer av en slump träffa hela familjen Iversen där också. Vi har alla blivit inbjudna från olika ställen.. Skumt men kul!

Nu blir det sängen! Godnatt


//Ivvsan

RSS 2.0